Certificatie

 

 

Aankondiging persoonscertificatie – Risicopreventie op het spoor begint bij de certificering van werknemersvaardigheden

 

 

Ontdek er alles over tijdens onze webinar …

 

 

Heeft u vragen over de nieuwe certificering van personeel voor spoorwegwerken? Zoals: voor wie geldt deze certificering? Voor welke spoorwegwerken? Met welke opleiding(en)? Hoe laat u uw personeel aan certificeringsexamens deelnemen? Vanaf wanneer is certificering verplicht? Antwoorden op al deze en andere vragen krijgt u tijdens onze webinars, die mag u dus zeker niet missen!

 

 

Uw medewerkers opleiden is een must!

 

 

Infrabel stelt een uitgebreide opleidingsdocumentatie ter beschikking voor het personeel van aannemers van spoorwegwerken, zoals:

 

 

Toegang tot de toepassing e-learning Veiligheid van Infrabel
Indringing – YouTube
Levering – YouTube
Blokkering van bewegingen – YouTube
Prejob-briefing – YouTube

Ondertekening – Safety Charter

 

 

Wenst u hulp? Wilt u uw personeel een collectieve opleiding laten volgen? Dat is bijzonder eenvoudig en de UASW helpt u hier graag bij. Laat ons per e-mail (thomas.robette@faba.be) weten welke opleidingen u nodig heeft. We stellen dan meteen alles in het werk om zo snel mogelijk een opleiding op maat te organiseren.

 

 

In welke taal of talen?

 

 

Misschien zijn sommige van uw personeelsleden noch het Nederlands, noch het Frans machtig. Ook dat is geen probleem: de examens mogen ook in een andere taal worden afenomen. Laat ons per e-mail weten welke taal of talen u nodig heeft, over hoeveel personen het gaat, de naam van uw lesgever in die taal, enz. Wij organiseren dan specifieke sessies die aan uw behoeften voldoen.

 

 

Laat uw personeel examen afleggen voor hun certificering!

 

 

Wilt u uw personeel nu al een examen laten afleggen? Dat kan heel makkelijk! Constructiv kan dit examen gewoon in uw bedrijf komen afnemen. U hoeft enkel een vergaderzaal ter beschikking te stellen voor een groep van 10 tot 15 personen. Geen zaal? Dan komt Constructiv naar u toe met de Construbus … Of nog eenvoudiger: schrijf uw personeel in voor de eerste certificeringssessies in oktober.

 

 

Zo eenvoudig is het: vul deze Excel-tabel en uw bestelbon voor de examens in.

Als de tabel ingevuld is, verwachten we u op de volgende data voor sessies die telkens beginnen om 9u00, 11u00 en 15u00:

 

  • 10/10/2023 in Mont Saint Guibert (The Gate, Rue Fond Cattelain 2)
  • 11/10/2023 in Diepenbeek (Embuild – Bouwcampus, Wetenschapspark 33)
  • 24/10/2023 in Kortrijk (Embuild, Kortrijksestraat 389 A)
  • 25/10/2023 in Sint-Niklaas (Embuild, Stationsplein 1)

 

Binnenkort volgen er nog andere data, maar schrijf u nu al in en help ons om werken aan de spoorwegen veiliger te maken! Doe zoals Max en maak uw ambities kenbaar: Max voor veiligheid, hij is op het goede spoor!

 

 

Hebt u nog vragen of opmerkingen? Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen :

 

Thomas Robette

Juridisch adviseur

thomas.robette@faba.be